понеділок, 15 серпня 2022 р.

Про початок навчання на тренінгах НУШ у базовій загальній середній освіті: Гра по-новому, навчання по-іншому з LEGO . Нова українська початкова школа (для вчителів 1-2 класів)

 Відповідно до плану роботи на 2022 рік комунальний заклад «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради у серпні – жовтні 2022 року проводитиме навчання педагогічних працівників та керівників закладів освіти Запорізької області на дистанційних тренінгах щодо впровадження Концепції «Нова українська школа» та реалізації нового Державного стандарту базової середньої освіти.

22.08-26.08.2022 "Гра по-новому, навчання по-іншому з LEGO . Нова українська початкова школа (для вчителів 1-2 класів)"

На навчання запрошуються педагогічні працівники та керівники закладів освіти Запорізької області, які зареєструвались на зазначений тренінг. У додатку наведено графік проведення тренінгу та списки учасників.

За день до початку занять слухачам на електронні адреси, які були вказані при реєстрації, будуть надіслані запрошення на навчання. Розклад занять для кожної групи розміщено на сторінці електронного курсу тренінгу на дистанційній платформі Інституту. Куратори тренінгів створюють viber-групи для вирішення організаційних питань.

Звертаємо увагу, що навчання на тренінгу є безкоштовним для учасників. Учасники, які успішно завершать навчання, отримають сертифікат про підвищення кваліфікації.

Лист №148 "Про навчання педагогічних працівників Запорізької області на тренінгах НУШ у ІІ півріччі 2022 р."

Додаток 5-6. Гра по-новому, навчання по-іншому зLEGO . Нова українська початкова школа (для вчителів 1-2 класів).

Немає коментарів:

Дописати коментар