вівторок, 21 березня 2023 р.

                  

Шановні колеги!

ЗАПРОШУЄМО ВАС

до участі в роботі Міжнародної науково-практичної конференції

«ОСВІТА ТА НАУКА КРІЗЬ ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ»,

яка відбудеться 17-19 травня 2023 року

на базі Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в м. Запоріжжі (Україна)

 

Метою конференції є об'єднання зусиль учених та практиків різних регіонів і країн щодо пошуку, осмислення та проєктування шляхів розвитку освіти і науки в надзвичайних умовах сьогодення.

 До участі запрошуються: науковці, викладачі, методисти обласних закладів післядипломної  педагогічної освіти, працівники методичних служб, керівники закладів освіти, педагоги, працівники психологічної служби, інклюзивно-ресурсних центрів, інші зацікавлені особи.

 ТЕМАТИЧНИЙ НАПРЯМ КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ ОСВІТИ ТА ПСИХОЛОГІЇ:  Нові виклики й вектори змін менеджменту освіти, психології та педагогіки в сучасних умовах.

 У межах Конференції планується проведення: пленарної сесії у асинхронному режимі та наукових заходів у режимі синхронної (онлайн) взаємодії.

 Форми участі у Конференції: виступ або участь у обговоренні питань онлайн-заходів; доповідь у вигляді відеозапису, статті, тез, слайдової або постерної презентації. Участь у Конференції є безоплатною. Учасники Конференції отримають електронний сертифікат участі.

 Для участі у Конференції просимо до 10 травня 2023 року пройти реєстрацію за покликанням

 Програма та всі матеріали конференції будуть розміщені на сайті Конференції

 Тези для участі в Конференції, відеовиступи та матеріали для постерного обговорення просимо надсилати до 15 травня 2023 року на адресу: nauk.zoippo@gmail.com

 Тези наукових доповідей, оформлені згідно з вимогами, будуть опубліковані до 15 червня 2023 року в офіційному Електронному збірнику наукових праць КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР (ISSN 2223-4551) за покликанням

 Статті учасників конференції, оформлені згідно з вимогами, будуть опубліковані в збірнику наукових праць ЗОІППО «Педагогічні науки та освіта» (ISBN 978-617-7353-72-IX) (електронна версія збірника буде розміщена на сайті КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР за покликанням

 Робочі мови Конференції – українська, англійська.

 Подробиці у листі


Немає коментарів:

Дописати коментар