пʼятницю, 31 березня 2023 р.

Тренінг для тренерів: «Профілактика та протидія емоційному вигоранню педагогічних працівників»

 30 березня 2023 року на базі КЗ «ЗОІППО» ЗОР в очному форматі відбувся навчальний тренінг для тренерів: «Профілактика та протидія емоційному вигоранню педагогічних працівників» (тренери – кандидат психологічних наук, доцент кафедри менеджменту освіти та психології Чемодурова Юлія Миколаївна та методист обласного науково-методичного центру Лисак Ганна Григорівна). Учасниками тренінгу стали практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти м. Запоріжжя.

Головною метою тренінга було поглиблення знань та вмінь працівників психологічної служби щодо профілактики та протидії емоційному вигоранню педагогічних працівників в умовах війни; опанування системи базових методів та технік щодо розвитку стресостійкості педагогів. 

Упродовж тренінгу учасники мали можливість зануритися в процес надання психосоціальної підтримки педагогам підчас війни, відпрацювати тренерські навики, отримати досвід учасника щодо застосування різних методів і технік з розвитку психологічної стійкості / резилієнтності особистості. За результатами тренінгу учасники отримали пакет матеріалів для подальшої тренінгової роботи з педагогами на місцях, у своїх районах.

Дякуємо всім учасникам заходу за велику зацікавленість, активну роботу та ефективну взаємодію під час тренінгу!

 



Немає коментарів:

Дописати коментар