четвер, 13 квітня 2023 р.

Курси підвищення кваліфікації «Соціальні педагоги» (27.03 – 05.04 (12.04) 2023 року)

         З 27 березня 2023 року відбулися курси підвищення кваліфікації соціальних педагогів за неосновною (по 5 квітня) та основною (по 12 квітня) спеціалізацією. Слухачами двох груп КПК стали фахівці психологічної служби системи освіти Запорізького регіону, а саме – соціальні педагоги освітніх закладів області різного типу та різних форм власності.

Навчання відбувалося в асинхронному режимі, що дозволило учасникам разом опанувати теми фахового модуля дистанційного курсу, поспілкуватися з викладачами на вебінарах, а також самостійно опрацювати матеріал із запропонованих тем у зручний для себе час.

Відповідно до програми КПК слухачі вдосконалювали свої знання та вміння щодо сучасних форм і методів роботи соціального педагога, розвитку дитини у сучасному інформаційному просторі; розглянули особливості професійної діяльності соціального педагога в умовах воєнного стану, соціально-педагогічні аспекти девіантної поведінки дітей та підлітків тощо. Під час вивчення спецкурсів, соціальні педагоги ознайомилися з сучасними підлітковими субкультурами та основами соціально-педагогічної діяльності щодо них, а також торкнулися актуальних питань сьогодення щодо збереження психологічного здоров’я суб’єктів освітнього процесу в умовах змін та надзвичайних ситуацій.

Дякуємо всім слухачам за активну роботу!

Немає коментарів:

Дописати коментар