неділю, 30 квітня 2023 р.

Вебінар «Психологічна допомога та психосоціальна підтримка учасників освітнього процесу під час та після війни»

 26 квітня 2023 р. педагоги не тільки пілотних закладів Запорізької області, а також освітяни з різних куточків України стали учасниками вебінару «Психологічна допомога та психосоціальна підтримка учасників освітнього процесу під час та після війни», який відбувся згідно із планом заходів з реалізації ІІ формувального етапу інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти».

Підготували та провели захід працівники КЗ «ЗОІППО» ЗОР: Юлія Чемодурова, доцент кафедри менеджменту освіти та психології, к.психол.н., та Світлана Фокша, методист навчально-методичного центру, координатор проєкту.

Мета вебінару – розвиток здоров’язбережувальної компетентності педагогічних працівників пілотних закладів. Тема вебінару є логічним відгуком на План заходів з реалізації Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі, Концепцію безпеки закладів освіти тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар