четвер, 13 квітня 2023 р.

Вітаємо із завершенням курсів підвищення кваліфікації заступників директорів закладів освіти усіх типів!

       З 27 березня по 12 квітня 2023 року тривали курси підвищення кваліфікації за програмою «Заступники директорів закладів освіти всіх типів, заступники завідувачів філій в опорних школах», учасниками яких стали 39 представників управлінських команд загальноосвітніх (37) та професійно-технічних (2) закладів освіти Запорізької області.

Попри всі складнощі військового часу в групі були представлені освітні осередки різних селищних (Новенської, Нововасилівської, Новомиколаївської, Новоолександрівської, Костянтинівської, Михайлівської, Петро-Михайлівської, Приазовської) та міських (Бердянської, Василівської, Вільнянської, Дніпрорудненської,  Запорізької,  Енергодарської, Мелітопольської, Пологівської) рад.

Обов’язки куратора групи виконувала доцент кафедри менеджменту освіти та психології, к. пед.наук, доцент Бабко Тетяна Миколаївна.

Курси проходили у дистанційному форматі, який передбачав он-лайн зустрічі, самостійне вивчення навчально-методичних матеріалів, виконання практико зорієнтованих залікових завдань.

Дуже продуктивною і корисною для слухачів стала управлінська практика, яку було проведено у форматі відкритого форуму "Управлінські лайф-хаки підтримки Запорізького освітнього фронту". Слухачі ділилися своїми «професійними  знахідками» з різних найактуальніших аспектів управлінської діяльності, зокрема: організація дистанційного навчання в умовах воєнного стану; цифровізація та використання різних інструментів Google для організаційної взаємодії усіх суб’єктів освітнього процесу; планування антикризових дій з відновлення діяльності навчального закладу та розробка перспективних управлінських проєктів на повоєнний час тощо.

Під час підсумкової рефлексивної он-лайн зустрічі слухачі висловлювали готовність до подальшого використання набутих професійних умінь і нових ідей в своїй практичній діяльності, а також проголосили бажання до продовження практично орієнтованих зустрічей.

Отже, щиро вітаємо всіх слухачів із завершенням курсів підвищення кваліфікації, сподіваємось на плідну співпрацю у міжкурсовий період!



Немає коментарів:

Дописати коментар