середу, 13 березня 2024 р.

Про проведення циклу навчальних семінарів з теми «Сучасна школа: кризовий менеджмент в управлінні змінами»

 Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» інформує що з 19 квітня по 17 травня 2024 року Національною школою управлінців заплановано проведення циклу навчальних семінарів з теми «Сучасна школа: кризовий менеджмент в управлінні змінами».

Організаторами семінарів є Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» і Association for International Affairs, Czech Republic.

Метою проведення семінарів є зосередити увагу керівників і педагогів, інших зацікавлених категорій освітян на розгляді актуальних питань освіти сьогодення: дистанційне навчання, що розкриватиметься через призму чеського досвіду, кризове управління та кризова комунікація в сучасній школі, освітнє лідерство і його особливості в умовах нових викликів, управління змінами в педагогічному процесі: точка зору українських і чеських вчених та практиків.

Запрошуються до навчання керівники та педагоги закладів загальної середньої освіти, науково-педагогічны працівників закладів післядипломної педагогічної освіти, методисти центрів професійного розвитку територіальних громад.

Форма навчання: дистанційна.

Програма циклу навчальних семінарів містить: 5 семінарів (10 год.), 5 практичних занять (10 год.), 10 годин самостійної роботи слухачів.

Термін навчання: п’ять тижнів (по два заняття на тиждень): заняття 1, 3, 5, 7, 9 – семінари чеських професорів у відео запису, вивчаються слухачами самостійно у зручний для них час, але до наступного практичного заняття; практичні заняття 2, 4, 6, 8, 10 (кожне з яких є логічним продовженням семінарів 1, 3, 5, 7, 9) – workshop, панельна диcкуciя, фоpум-дiалог, ділова гра, тренінг, що проводяться онлайн українськими професорами відповідно до розкладу.

Навчання можна пройти безоплатно.

По завершенню навчання слухачі матимуть можливість замовити відповідний сертифікат за підписом уповноважених осіб від ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» і Association for International Affairs з описом компетентностей, які розвивалися протягом курсу навчання та кількістю годин/кредитів.

Посилання для участі в заняттях та розклад занять курсу будуть надіслані слухачам після відповідної реєстрації на ресурсі


Немає коментарів:

Дописати коментар