понеділок, 25 березня 2024 р.

Вітаємо із завершенням курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників ПТО!

 З 11 по 20 березня 2024 року при кафедрі менеджменту освіти та психології КЗ «ЗОІППО» ЗОР у двох навчальних групах тривали дистанційні курси підвищення кваліфікації за програмою "Педагогічні працівники  закладів професійно-технічної та фахової передвищої освіти". Учасниками цієї групи стало понад 60 викладачів предметів загальноосвітньої та професійно-теоретичної підготовки, старших майстрів, майстрів виробничого навчання з різних професійно-технічних закладів освіти міст та селищ міського типу Запорізької області, зокрема: Бердянська, Мелітополя, Запоріжжя, Василівки, Новомиколаївки, Михайлівки, Поліг, Федорівки, Якимівки тощо.

За  цей період слухачі мали нагоду познайомитися з міжнароднми стандартами та практиками ПТО в умовах євроінтеграції; розглянути особливості реалізації дуальної освіти та навчання на робочому місці; усвідомили значення самооцінювання педагогічної діяльності для розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах П(ПТ)О. За час такого короткотривалого навчання пройшли два досить актуальних у військовий час фахових спецкурси: «Формування конфліктологічної компетентності педагогічного працівника» та «Збереження психологічного здоров’я суб’єктів освітнього процесу в умовах змін та надзвичайних ситуаціях»

Під час курсів учасники активно співпрацювали на тематичних онлайн зустрічах, виконували залікові завдання, які сприяли вдосконаленню їхнього педагогічного досвіду та визначенню нових методичних завдань.

Досить корисною та практично значимою для слухачів стала відкрита залікова робота з педагогічної практики, що проходила у форматі форуму «Педагогічні лайф-хаки підтримки Запорізького освітнього фронту».

 Щиро вітаємо усіх слухачів із завершенням курсів підвищення кваліфікації, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю у міжкурсовий період!

 

 

Куратори груп:

КМОП-11 – Бабко Т.М.

КМОП-12 – Кравченко Т.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар