вівторок, 12 березня 2024 р.

Запобігання експлуатації серед вимушено переміщених жінок з України – паралельний захід CSW68

24 лютого 2024 року виповнилося два роки з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну у десятирічній війни що триває з моменту окупації росією Криму, Донецької та Луганської областей. Війна продовжує завдавати невимірюваних людських страждань, смертей і руйнувань. Мільйони українок і українців були змушені покинути свої домівки.

 
15 березня 2024 року з 16.30 до 18.00 Київ/ (10.30 – 12.00 Нью Йорк) спільно з Групою Експертів Ради Європи з протидії торгівлі людьми GRETA, Урядовою уповноваженою з питань гендерної політики, Міжнародна Асоціація Ла Страда та ГО «Ла Страда-Україна» організовують віртуальний паралельний захід під час якого учасники та учасниці говоритимуть про те, як впливають десять років війни на вразливість українців до потрапляння в ситуацію торгівлі людьми та експлуатації, а також про те, які заходи є важливими для забезпечення допомоги постраждалим.
Паралельний захід відбудеться в рамках Форуму Громадських організацій, який є частиною роботи 68 Сесії Комісії зі Статусу Жінок (11 - 22 березня 2024/Нью Йорк). Серед спікерок - Катерина Левченко – Урядова уповноважена з питань гендерної політики; Петя Несторова - виконавчий секретар GRETA при Раді Європи, Катерина Черепаха – президенкта ГО «Ла Страда-Україна». Участь у заході візьмуть  - представник Офісу Уповноваженого Верховної Ради з прав людини, представники та представниці державних інституцій України та інших країн, громадських та міжнародних організацій.

Під час заходу буде забезпечено переклад українською мовою.

Зареєструватись для участі в паралельному онлайн заході 

Немає коментарів:

Дописати коментар